Massage

Jeg blev i 2014  uddannet fysiologisk massør fra skolen i Horsens, Jysk fysiologisk og Sundhedscenter og Massage Institut, har siden hen taget ekstra kurser i lava sten massage og bindevævsmassage, fodmassage, voksbehandlinger, retning og farvning af bryn og vipper

Jeg elsker at behandle og gør mit yderste for at give dig den bedste behandling om det er massage, voks eller farvning af bryn.

Alle massage behandlinger er med opvarmet lækker olie, der er dejlig varme i briksen, stille musik og lokalet emmer af velvære, hygge og ro - en kærlig pause hvor der bliver taget godt af dig.

Massagebehandlinger hos Yoga Midt

BOOK TID

ANSIGT OG HOVEDBUNDSBEHANDLING

En ansigts- og hovedbundsbehandling der fremmer afslapning, forbedrer hudens sundhed og hjælper med at løsne spændinger samt øger blodcirkulationen i musklerne i ansigtet.

Behandlingen foregår i ro.

Behandlingen varer 35 minutter.

Pris 250 kr.

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

En ansigts- og hovedbundsbehandling med Gua-Sha krystal og massage af nakke og brystkasse.

En virkelig lækker behandling der løsner spændinger i nakken og kæben, som har - eller kan sætte sig som hovedpine eller i værste fald migræne. Gua-Sha er en krystal, som med blive bevægelser både i ansigtet men også i nakken, kranie-kant samt over brystkassen kan lindre spændinger og stimulere blodcirkulationen. Behandlingen giver en smuk glød og mindsker fine linjer og rynker.

En lækker behandling som foregår i ro.

Behandlingen varer i 60 minutter.

Pris 495 kr.

7. HIMMEL - MASSAGE MED LAVASTEN

Rolls Royce inden for behandlinger. En lækker behandling med fuld fokus på velvære. Behandlingen starter med at ligge på de varme lavasten, massage i ansigtet og hovedbunden i cirkulerende bevægelser, der løsnes spændinger i kæben og nakke, som der kan have forårsaget hovedpine eller migræne. Massagen fortsætter ned over brystkassen og brystmusklen løsnes og blødgøres. Nakke, skuldre, ryg og lænd masseres med de varme lavasten.

En lækker behandling der foregår i ro.

Behandlingen varer i 75 minutter.

Pris 595 kr.

FODMASSAGE

Vores fødder bærer os gennem livet og fortjener i den grad pleje og opmærksomhed, selvom de ofte bliver glemt.

En fodmassage er på fodsålen og oversiden af foden, stræk af tæerne og stræk af fodsålen. Har du problemer med hælspore eller andet - har jeg fokus på det i behandlingen.

En fantastisk behandling, der genopliver trætte fødder, forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen. Det føles som at gå hjem på en sky efterfølgende.

Behandlingen varer 40 minutter.

Pris 345 kr.

CUPPING

Cupping ser lidt voldsomt ud, men det er en fantastisk behandling. Cupping løfter huden fra musklen, strækker bindevævet og giver derved slip på de spændinger som er mellem muskel og hud. Behandlingen er ikke smertefuld og gør ikke ondt på trods af det kan se voldsomt ud.

Behandlingen starter med blid massage og steder udvælges til cupping. Cupping sættes på og arbejder i 30 minutter. Nyd en lækker hovedbundsmassage imens.

Behandlingen varer 45 minutter.

Pris 325 kr.

MASSAGE MED SUGEKOPPER + BINDEVÆVSMASSAGE AF RYG ELLER BEN

Det er fysiologisk massage med brug af sugekopper, som føres rundt over hele ryggen, skuldrer og nakke - eller ben, hvis denne massage er bestilt. Sugekopperne løfter huden og derved skaber flow i bindevævet, det løsner spændinger og giver bevægelsesfrihed i kroppen. .

En lækker behandling med øjeblikkelig virkning. Behandlingen kan bestilles som rygbehandling eller benbehandling.

Behandlingen varer 35 minutter.

Pris 350 kr. 

LAVASTEN MASSAGE AF RYG ELLER BEN

En fysiologisk massage med brug af varme lavasten. Muskler elsker varme. Til behandlingen bruges arm olie, varme håndklæder og de varme sten. Stene føres rundt over kroppen og massere.

En dejlig afspændende massage som både kan bestilles som rygbehandling og benbehandling.

En behandling varer 45 minutter.

Pris 400 kr. 

JAPANSK LIFTING

Det naturlige ansigtsløft. En ansigtsbehandling med japansk lifting er meget mere end en almindelig ansigtsbehandling. Du får glød, opstramning af huden og et naturligt løft.

Behandlingen starter med afrens af ansigtet, en peeling og en ansigtsmaske af grønne alger. Mens masken arbejder får du en dejligt hovedbundsmassage. Ansigtet får efterfølgende massage og lifting, som er et løft af huden, hvor bindevævet strækkes og blødgøres. Behandlingen sluttes med saltvandskrystalkugler som masseres i hele ansigtet.

Behandlingen varer 45 minutter.

Pris 400 kr.

BØRNEMASSAGE FRA 6 ÅR - EN VOKSEN ER MED

En blid massage og evt. med sugekopper til at blødgøre bindevævet. Ofte er det med fokus på spændinger i nakke eller lændeproblemer.

Behandlingen varer 25 minutter.

Fra 200 kr.